Danmarks billigste og bedste

Fægteudstyr

Højeste sikkerhed og med prisgaranti

Om fægteudstyret og os

Om vores fægteudstyr

PBT der har eksisteret siden 1991, hvor det blev oprettet i forbindelse med verdensmesterskaberne i Ungaren. PBT er et familieejet selskab af forhenværende aktive elitefægter, og har over 50 mand ansat til at varetage udviklingen og produktionen af udstyret. Produktionen sker ligeledes i Ungaren, og udstyret gennemgår større kvalitetskontrol for at sikre kun den højeste kvalitet kommer på hylderne.

Om Fægteudstyr.dk

På vores hjemmeside Fægteudstyr.dk vil du kunne finde nyheder, kampagnetilbud, rabatter, og enkelte ikke fægte-relaterede produkter. På hjemmesiden kan du se vores produkter, downloade vores fyldige katalog og prisliste, samt finde en størrelseguide og en bestillingsliste. Hjemmesiden Fægteudstyr.dk blev startet i slutnigen af 2006.

Om manden bag Fægteudstyr.dk

Manden bag Fægteudstyr.dk er Henrik Jørgensen, der selv er forhenværende fægter. Henrik har, i al beskedenhed, bl.a. vundet DM i fægtning på kårde 13 gange og været placeret som nummer 16 på verdensranglisten i 1991. Han er gift og har 2 børn, der også er aktive fægtere. Det meste af tiden bruger Henrik Jørgensen på at undervise i sit firma www.touchesport.dk som afholder Danmarks absolut bedste fægtearrangementer (læs mere på hans hjemmeside om hvorfor) for både private som firmaer.

Henrik Jørgensen selv udtaler:
"Det er mig en udsøgt fornøjelse endeligt at kunne tilbyde, klubber, nybegyndere, motionister, lettere øvede m.v. at kunne købe kvalitetsrigtigt fælgteudstyr til meget billige priser i Danmark."

Du kan kontakte Henrik her.